Corporate

PRITOŽBA

Podatki o podjetju

Coface

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spoštovani!
Če z našo storitvijo niste zadovoljni in želite vložiti pritožbo, prosim izpolnite spodnji pritožbeni obrazec ali pošljite pritožbo na complaint.slovenia@coface.com
 
Naprošamo vas, da v pritožbi opišite razlog nezadovoljstva in vaša pričakovanja do nas ter priložite morebitna dokazila, ki pritožbo utemeljujejo.
Po prejemu pritožbe, bomo:
- potrdili prejem pritožbe,
- posredovali referenčno številko,
- poslali odgovor praviloma v roku 30 dni.
 
V kolikor z odločitvijo o pritožbi niste zadovoljni, imate možnost, da v roku 30 dni  po prejemu odgovora na pritožbo podate ugovor pri internemu mediatorju Skupine Coface preko e-pošte: mediator@coface.com  oziroma sprožite sodni spor pred pristojnim sodiščem.
 
Ob izpolnitvi obrazca za oddajo pritožbe, obdelujemo spodaj navedene osebne podatke za namen obravnave vaše pritožbe. V primeru, da se pritožba nanaša na zavarovalno razmerje, bomo zbrane osebne podatke hranili 10 let po prenehanju zavarovalne pogodbe oz. 10 let po koncu obdelave zavarovalnega primera oz. 10 let po zaključku sodnega postopka. Ostale osebne podatke bomo hranili toliko časa, kolikor je to potrebno za dosego namena. Več o varstvu osebnih podatkov si lahko preberete na dani povezavi.
 

Obrazec za pritožbo

*: Obvezni podatki
______________________________________
  • English
  • Français